Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Yokohama Zomerbanden

Yokohama zomerbanden, een solide keuze

Yokohama is geen nieuwe speler op de markt. De bandenproducent maakt al rubberproducten sinds 1917 en is gevestigd in Japan, Tokio. Dit merk maakt verschillende banden voor allerlei voertuigen, waaronder vrachtwagens, bestelbussen en natuurlijk personenauto’s. De banden worden over heel de wereld verkocht, maar het opmerkelijke aan Yokohama ligt in een ander feit. Het is lange tijd onderdeel geweest van een samenwerking met BFGoodrich, maar in 1981 heeft BFGoodrich juist de aandelen in de bandenfabrikant verkocht aan verschillende Japanse bedrijven, zodat Yokohama weer volledig Japans is. Yokohama kun je kennen van banden, of van de reclames, het is namelijk een actieve sponsor binnen een groot aantal sporten.

Yokohama zomerbanden voor jouw auto bestellen

De meeste mensen besteden veel tijd aan het zoeken naar winterbanden. Vergeet niet dat de keuze voor de zomerbanden minstens zo belangrijk is. De hogere temperaturen van het asfalt verhogen de kans op slijtage, maar het zijn voor de regenbuien die het rijden in de zomer gevaarlijk maken. Kies daarom altijd voor Yokohama zomerbanden met een goede grip bij nat wegdek. Daarnaast kun je kijken naar de rolweerstand. Hoe lager deze is, hoe meer kilometers je uit een tank kunt halen. Ga je daarnaast ook nog zuiniger rijden door bijvoorbeeld eerder te schakelen, dan bespaar je ineens heel veel geld. Je kunt ook kijken naar het geluidsniveau van de banden zoals die van de Yokohama BluEarth. Wanneer deze onder de 70dB ligt, heb je een band gevonden die relatief stil is en dat verhoogt het comfort tijdens het rijden in de auto, zeker bij langere ritten. Houd wel in de gaten dat de eigenschappen van de banden gemeten zijn bij de juiste bandenspanning. Wil je het meeste uit jouw banden halen en wil je zeker weten dat de banden lang meegaan? Zorg dan altijd voor de juiste bandenspanning voor jouw banden.

Yokohama zomerbanden gratis laten bezorgen aan huis

Heb je twee of meer banden gevonden die je direct wilt bestellen, maak je dan geen zorgen over de bezorgkosten. Wij bezorgen de banden gratis aan huis wanneer je twee of meer banden bestelt. We kunnen de banden ook laten bezorgen bij de servicepartner wanneer je gekozen hebt voor een montagepartner in de buurt die in onze lijst staat. Zo kunnen we montage aanbieden tegen een vaste lage prijs. Deze mensen kunnen je direct vertellen wat de beste bandenspanning is voor de banden op jouw auto, zodat je zeker weet dat je het meeste uit de banden kunt halen. Maak het kopen van autobanden en velgen makkelijk, kies voor de kracht van autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave