ico 020 8903697 ico

Highway Terrain banden

Bandensoort

Bandenmaat

/

Prijsklasse

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2684 Klantenwaardering

Altijd goede ervaringen. Snelle en correcte levering. M. S., Winsum meer

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.Highway Terrain banden, voor gebruik op de vlakke wegen

Highway Terrain banden zijn een soort autoband. Het is een band die vooral interessant is voor de mensen die langere afstanden rijden. De term ‘Highway’ is overigens misleidend. Het gaat om de mensen die lange afstanden rijden over vlakke asfaltwegen. Dit kunnen snelwegen zijn, maar uiteraard vallen de N-wegen in Nederland hier ook onder. De Highway Terrain banden laten op dit gebied betere prestaties zien, maar zijn op hun beurt banden die niet te gebruiken zijn wanneer er naast de straat gereden moet worden. Gelukkig komt het niet vaak voor dat beide soorten banden onder dezelfde voertuigen moeten zitten op hetzelfde moment.

Highway Terrain banden, betere prestaties op asfalt

Highway Terrain banden worden door verschillende bandenproducenten gemaakt, waaronder Bridgestone, Firestone, Cooper en Continental. Het zijn banden waarbij het loopvlak speciaal ontwikkeld is voor het rijden op egale ondergrond, met een hogere snelheid. Dat betekent vooral dat deze banden zorgen voor een optimale wegligging, goed contact met de weg wat duidelijk te merken is in het stuur, en veel minder geluid in de auto, ook tijdens het rijden op de snelweg. Hierdoor wordt het prettiger om langere afstanden te rijden. Daarnaast slijten deze banden minder bij regelmatig gebruik op snelwegen en niet-autosnelwegen (N-wegen), omdat zij hier speciaal voor ontwikkeld zijn. Deze banden zijn direct via het internet te bestellen, waarna ze aan huis geleverd kunnen worden. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod met banden en velgen, en verschillende partners die direct kunnen helpen bij het monteren van de banden en velgen op alle auto’s.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 21.09.2018 06:33