Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor CHRYSLER

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor de Chrysler

Chrysler is een van de grootste autofabrikanten in de wereld, waarvoor een breed assortiment aan banden beschikbaar is voor de bestaande automodellen. Bijvoorbeeld voor de Chrysler Sebring, worden Bridgestone banden van de ER300 serie gebruikt in de maat 215/60 R16. Als alternatief kunt u banden voor Chryslers kiezen in de maat 205/65 R15 of 185/65 R15, afhankelijk van het automodel. Het standaard formaat dat wordt gebruikt door de fabrikant voor de Chrysler Grand Voyager is 225/65 R18 en de gebruikte banden zijn van Goodyear.

Geschikte banden voor elk model Chrysler

Om te weten wat voor soort banden u kunt gebruiken met uw Chrysler, controleert u de identiteitskaart of het kentekenbewijs van de auto. Als u banden bestelt moet u letten op een goede tractie en banden kiezen die een verkleinde rolweerstand bieden en minimale slijtage, een laag brandstofverbruik en een hoog comfort verzekeren.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.