Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor HONDA

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Honda

De geschiedenis van Honda'begon in de jaren twintig. Hun eerste auto's werden in 1963 gepresenteerd tijdens een motorshow in Tokio. Nu is Honda één van de grootste autofabrikanten ter wereld. Honda produceert compacte en middenklasse auto's. Ongeacht het model, op autobandenmarkt.nl kunt u geschikte banden voor uw Honda vinden. Bij het zoeken naar de beste banden kunt u de beste banden kiezen van eersteklas bandenfabrikanten.

Het kiezen van de juiste banden van premium bandenfabrikanten

Als het om de keuze van banden voor hun modellen gaat, werkt Honda samen met meerdere bandenfabrikanten. Bijvoorbeeld het model FCX is uitgerust met Yokohama banden in de afmeting 245/60 R16. Honda Civic één van de meest populaire modellen, is uitgerust met Bridgestone banden in de afmeting 195/60 R15; 14 tot 16 inch Dunlop banden worden ook gebruikt voor de Honda Civic.

Vind de geschikte banden voor alle Honda-modellen

Bij het zoeken naar de beste banden voor uw Honda moet u, voordat u een bepaalde prijs zoekt, aandacht besteden aan de kwaliteit van de banden die u met de Honda wilt gebruiken. Voor auto's in de compacte klasse bieden wij 14 en 15 inch banden met een breedte van 175 en 195 mm. Voor de Honda S2000, hebt u banden nodig met een breedte van 205 en een diameter van 16 inch. Deze banden kunnen worden gebruikt met zowel staal als lichtmetalen velgen. Het gebruik van kwaliteitsbanden voor uw Honda biedt veiligheid in elke situatie, ongeacht de weersomstandigheden en op elk type weg. Een lange duurzaamheid en een laag brandstofverbruik zijn zaken waar u op moet letten bij het kiezen van een band.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.