Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Dunlop Banden

Dunlop

Dunlop banden

Voor meer dan honderd jaar Dunlop is een van de top banden fabrikanten in de wereld. Technici van Dunlop waren de eersten die om het risico van aquaplaning herkennen en ontwikkelden speciale banden. Bovendien, Dunlop was het eerste bedrijf dat racing standaarden neemt aan regelmatige weggebruik. Tegenwoordig is deze merk een wereldwijde speler in onderzoek & ontwikkeling, productie en verkoop van hoog kwaliteitsbanden.

Altijd een wedstrijd: Dunlop banden

Wat er ook uw auto is - kleine, midden-assortiment of luxe auto, sportwagen of SUV: Er is een compatibele Dunlop band voor elke rit. Een kenmerk van Dunlop banden is hun specifieke RunOnFlat Technologie. Zelfs na een lekke band kunt u nog steeds reizen tot 43 kilometer miles/70 matige snelheid.

Dunlop: Innovatieve technologieën

Er zijn Dunlop banden voor elk wegdek en rijstijl: Een verscheidenheid van de technologieën worden aan het werk gezet! Bijvoorbeeld, een symmetrisch groefpatroon verbetert grip op zowel droge als natte grond. Een nieuwe ontwikkeling is Dunlop banden 'vlakker loopvlak profiel leidt tot oppervlak contact dat wordt verhoogd met 4-8%. Chauffeurs profiteren vooral van de verbeterde stabiliteit in bochten en een verhoogde stuurprecisie. Door de extra contactoppervlak auto heeft het voordeel meer stabiliteit en aanvullende terugkoppeling van de wegen - die snellere reactie op veranderingen mogelijk.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave