Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor LAMBORGHINI

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Lamborghini banden, van tractoren naar sportwagens

In 1963 kwam de eerste Lamborghini sportwagen onder het publiek. Het was een verrassing, want Lamborghini was van oudsher een bouwer van tractoren. Het verhaal gaat echter dat hij zo ontevreden was over zijn Ferrari dat hij zelf sportwagens wilde maken, om wel kwaliteit te hebben. De techniek van de wagens van Lamborghini was aanvankelijk al verder dan die van de modellen van Ferrari, maar Lamborghini richtte de aandacht op de modellen die op straat gebruikt konden worden, door de normale consumenten, en niet alleen op het circuit. Tegenwoordig is Lamborghini onderdeel van Audi nadat het overgenomen werd. Er werken nu meer dan 450 medewerkers en het merk is wereldberoemd. Niet vanwege de tractoren die het ooit maakte, maar vanwege de verschillende sportwagens met het opvallende embleem.

Lamborghini banden houden je op de weg

Lamborghini banden zijn een goede investering. De sportieve wagens van Lamborghini hebben namelijk veel vermogen, maar het vermogen van de motor is waardeloos wanneer de banden dit niet om kunnen zetten in prestaties. De juiste Lamborghini banden zorgen voor een optimale wegligging, een goed contact met het wegdek zodat de stuurbewegingen optimaal doorgegeven kunnen worden en verkorten de remweg. Daarnaast maken zij de Lamborghini een stuk comfortabeler, omdat de Lamborghini banden minder geluid doorlaten naar de auto zelf. Alle banden en velgen voor modellen van Lamborghini zijn online te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een groot assortiment aan banden, en partners die de banden en velgen op jouw eigen sportwagen kunnen monteren.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.