Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor MINI

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor Mini

De eerste Mini werd in 1959 gemaakt door de British Motor Corporation (BMC). Tot nu toe hebben zij meer dan 5,5 miljoen wagens verkocht. Het model van de Mini heeft verschillende versies, en op autobandenmarkt.nl zult u voor alle versies gepaste banden vinden. De Mini modellen zijn niet alleen uiterlijk verschillend, maar ook op gebied van prestatie. De juiste banden kiezen is ook afhankelijk van de prestatie. Als standaarduitrusting, kan de Mini uitgerust zijn met banden van 15 tot 18 inch. Een groter assortiment banden voor Mini is beschikbaar bij verschillende bandenproducenten.

Voor de standaarduitrusting van Mini’s, worden verschillende bandenproducenten zoals Dunlop en Goodyear gebruikt. Het Mini Cooper S Works model is voorzien van Dunlop SP Sport banden. Andere modellen worden origineel voorzien van Goodyear UltraGrip Performance 2, Excellence en UltraGrip 7 banden. U kunt ook banden kiezen van een andere bandenproducent.

Bandenformaten geschikt voor iedere Mini

Eén van de meest populaire modellen is de Mini Clubman. De 120 kW versie is origineel uitgerust met 175/60 R16 banden. U kunt ook bredere banden gebruiken (195/55 R16 of 205/45 R17). Het Mini Contryman SUV-model kan voorzien worden van banden met een breedte tot 225 mm. Alvorens banden te bestellen, controleer welke formaten goedgekeurd zijn voor uw auto door dit na te gaan op het registratiecertificaat of de identiteitskaart van de wagen. Als u banden voor uw Mini kiest, is het aante raden alleen banden te kiezen die aanbevolen zijn door de autoproducent. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat het brandstofverbruik en het geluidsniveau aanbevolen door de producent gevrijwaard blijven.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.