Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Fortuna Banden

Fortuna

Fortuna banden– betrouwbare budgetbanden voor kostenefficiënt autorijden

Fortuna is één van de meest populaire budgetmerken op de markt en behoort toe aan Deldo Autobaden N.V. België, een bandenhandelaar die ook een aantal particuliere bandenmerken in zijn bezit heeft. Fortuna banden worden geproduceerd door Aziatische fabrikanten, terwijl de ontwikkeling en het management in Europa plaatsvinden. De banden worden wereldwijd in meer dan 38 landen gedistribueerd.

Er is een grote verscheidenheid aan zomer- en winterbanden beschikbaar voor personenauto's, SUV's en lichte vrachtwagens, in veel verschillende maten, zodat de meeste merken en modellen kunnen worden uitgerust. Betrouwbare nieuwe banden voor de dagelijkse autoritjes hoeven geen fortuin te kosten en prijsbewuste klanten zullen de betaalbare prijzen van Fortuna banden in onze online winkel zeker waarderen.

Lage kosten en functionaliteit, met Fortuna banden op autobandenmarkt.nl

Autobandenmarkt.nl biedt u een goede selectie Fortuna zomerbanden, zoals de Fortuna F1000, F1400, F1600 en F2000, in een grote diversiteit aan maten, geschikt voor kleine stadsauto's tot luxe sedans. Voor meer dynamisch rijden, kunt u denken aan de Fortuna Sport F2900, een sportieve band met een modern, asymmetrische ontwerp van het loopvlak. Voor een betere tractie en veiligheid tijdens de koude maanden, bieden wij de Fortuna Winter, zonder of met spikes. Banden voor personenauto's zijn beschikbaar voor velgmaten van 13 tot 19 inch en varianten voor SUV's/lichte vrachtwagen kunnen in groottes van 14 tot 16 inch worden aangeschaft.

Omdat we u als klant waarderen, zorgen we ervoor dat onze online winkel altijd de meeste waarde voor uw geld biedt. Bestel nu online op autobandenmarkt.nl twee of meer Fortuna banden en u krijgt een gratis levering.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave