Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Gislaved Banden

Gislaved

Gislaved banden: van alle gemakken voorzien

Gislaved banden zijn van alle gemakken voorzien: modern uiterlijk, comfort, kwaliteit, uitstekende kwaliteit en ze zijn uitermate betrouwbaar op de weg. Gislaved banden zijn zowel in zomer-, als winter- en all seasonsbanden te verkrijgen. Ook zijn ze in verschillende maten te bestellen op autobandenmarkt.nl.

Gislaved banden: de winterbanden bij uitstek

Dankzij de Zweedse komaf zijn Gislaved banden dé experts op wintergebied. Strenge winters, gladde wegen… de banden behouden hun grip, zijn veilig en blijven hierbij uitermate stylish. De voordelen van winterbanden:

  • Winterbanden hebben een andere rubbersamenstelling dan zomerbanden. Ze blijven soepel bij winterse temperaturen.
  • De profilering is anders dan zomerbanden. Winterbanden hebben bijvoorbeeld extra lamellen in het profiel, dit zorgt voor meer grip op de weg, geeft een kortere remweg en zorgt ervoor dat regen en sneeuw heel snel worden afgevoerd.
  • Bovendien zijn winterbanden in veel Europese landen verplicht en krijg je een boete als je geen winterbanden onder de auto hebt.

Koop Gislaved banden online

Bestel betrouwbare, veilige en stylish Gislaved winterbanden gemakkelijk, snel en online op autobandenmarkt.nl. Dat is Europa’s grootste online bandendealer met meer dan 1500 montagepartners en gratis levering bij bestelling van meer dan 2 banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave