Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Goodride Banden

Goodride

Goodride banden

Goodride bewijst op indrukwekkende wijze dat de bestuurders niet nodig om verlies van kwaliteit of het comfort te aanvaarden bij de keuze voor relatief goedkope banden. Of Zomer of Winter: Goodride biedt de juiste band voor alle weersomstandigheden en elke auto, en de veiligheid boven alles. Het materiaal en de belastbaarheid van Goodride banden worden gehouden om de hoogste normen van kwaliteit.

Goodride Banden en Hun Geoptimaliseerde Profile Ontwerp

Goodride Banden hebben een geoptimaliseerd profiel ontwerp, dat een goede tractie verzekert zelfs tijdens extreme weersomstandigheden. Met een lage rolweerstand en een gelijkmatige slijtage, Goodride garandeert banden die kunnen worden gebruikt voor een lange tijd op een hetzelfde hoge kwaliteit .

Verwacht niet Minder dan het Beste, ook op Lage Prijzen

Alle Goodride Banden te koop in Europa zijn onderworpen aan de ECE-reglementen. Dit garandeert dat Goodride Banden te voldoen aan de hoogste verwachtingen, ondanks hun lage prijs - en dit geldt voor de handling op zowel natte als droge wegen. Geweldig remmen en de totale controle over het voertuig afronden de selling points van Goodride Tyres.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave