Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Hankook Banden

Hankook

Hankook banden

Al jaren is Hankook is een van de meest bekende fabrikanten van hoog kwaliteitsbanden. Met hun unieke rubbersamenstelling en de in-house ontwikkelde loopvlak, Hankook banden overtuigen vooral met top rij-en remgedrag. Zijdelingse schuifdeuren voorkomen en de banden laten een zeer goede stuurstabiliteit.

Hoge kilometrage met Hankook banden

Als het gaat om efficiëntie, Hankook banden zijn ook volledig overtuigend. Boven alles, de banden scoren met lage warmteontwikkeling en - gerelateerd aan de - lage slijtage. Dit zorgt voor een hoge kilometrage, terwijl vermindering van het brandstofverbruik op hetzelfde moment.

Overtuigend bij zomerband beoordelingen

Tijdens de 2012 zomerbandentest van Duitse tijdschrift "Auto Motor Sport", Hankook banden waren volledig overtuigend. Onder andere aspecten, de banden overtuigden met zeer compatibel en makkelijk te controle weggedrag in bochten tot aan de grenzen. Daarnaast werd de bijzonder nauwkeurige stuurgedrag gemarkeerd. Maken aan de remproef op natte wegen, Hankook banden gaan op ongeveer 100 km / h (62 mph) en kwam tot stilstand na slechts 47,9 meter (154.2 voet). Dit maakte Hankook banden de categorie testwinnaar.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave