Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Lassa Banden

Concurrerend en efficiënt, met Lassa banden

De productie van Lassa banden begon in 1978, nadat het merk in 1974 werd opgericht door de Sabanci Group, het toonaangevende industriële conglomeraat in Turkije. De joint venture was het gevolg van het partnerschap met Bridgestone en stelde het bedrijf, Brisa genaamd, in staat zijn assortiment en technologische basis aanzienlijk uit te breiden. Tegenwoordig is Brisa de eigenaar van één van 's werelds grootste complexen voor bandenfabricage en produceert en verkoopt het bedrijf onder het merk Lassa een breed assortiment banden op basis van moderne designs en productiemethoden en de laatste technologie op het gebied van kwaliteitscontrole.

In 1996 kreeg het de ‘Grote Europese Kwaliteitsprijs’ van de Europese stichting voor Kwaliteitsmanagement voor de aandacht die het bedrijf besteedt aan kwaliteits- en veiligheidsnormen, en Lassa blijft hoogwaardige producten leveren die zijn gericht op klanttevredenheid. Op autobandenmarkt.nl kunt u betaalbare zomer-, winter en all-season Lassa banden kopen tegen ongelooflijke prijzen.

Betrouwbaar en veilig: deze banden zijn van u voor minder geld dan u misschien denkt

Als u de eigenaar van een SUV bent, neem dan een kijkje in onze catalogus, bij het model Competus A / T all-season. Deze all-terrain banden zijn ontworpen voor uitdagende omstandigheden en hebben een verbeterd loopvlak dat betere off-road tractie levert en een algemeen veilige en comfortabele rijervaring. Een ander interessante aanbieding is het wintermodel Lassa Snoways Era, dat voldoende tractie op met sneeuw en ijs bedekte oppervlakken biedt vanwege de hoge dichtheid van de lamellen en centrale rubberblokjes met vele kanten.

Bekijk het aanbod van Lassa banden op autobandenmarkt.nl voor meer veiligheid en een betere prijs-kwaliteitverhouding. Koop nu banden tegen de meest betaalbare prijzen op de markt en maak gebruik van onze ongeëvenaarde klantenservice.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave