Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Vredestein Quatrac 5 Banden

Vredestein Quatrac 5 banden van Nederlandse makelij

vredestein quatrac 5Vredestein bestaat inmiddels al ruim honderd jaar. Dit Nederlandse bedrijf mag zich dankzij constante innovatie rekenen tot de beste bandenmakers ter wereld. Keer op keer scoren Vredestein banden zeer hoog in onafhankelijke bandentests. De Vredestein Quatrac 3 was lange tijd de standaard voor een 4 seizoensband. De band kenmerkte zich door een fraai design en uitstekende prestaties in alle weersomstandigheden. Deze band wordt nu opgevolgd door de Quatrac 5. Vredestein Quatrac 5 banden zijn volledig ontwikkeld in het R&D center in Enschede. Deze band zit dan ook vol met de nieuwste technologie. Een goed doordacht loopvlak ontwerp met zomer, en winterzijde. 3D grip claws voor betere grip in de bochten, een speciale polymeer samenstelling van de band voor een langere levensduur, een lage rolweerstand voor brandstofbesparing en wederom een zeer fraai design.Vredestein banden zijn een verstandige en veilige keuze.

Mocht de band van uw keuze onverhoopt niet op Vredestein vallen dan hebben wij ook een ruime keuze in Bridgestone, Continental en Dunlop.

Vredestein banden bestelt u nu online

Met Vredestein banden voorziet u uw auto van een zeer veilige en hoog presterende band. Dit oer-Hollandse merk mag zich tot de besten rekenen en dat merkt u in de prestaties en levensduur van de band. Technologie heeft als functie het leven van de mens makkelijker en veiliger te maken en dat is precies wat deze banden bieden. Bestelt u uw Vredestein banden online bij autobandenmarkt.nl en geniet van onze vele voordelen. Zo bezorgen wij gratis vanaf een bestelling van 2 of meer banden. Deze worden vervolgens bezorgt bij één van onze 1500 montage partners bij u in de buurt.

En mocht u ondanks de uitgebreide informatie op onze website toch nog vragen hebben kunt u gebruik maken van onze handige terugbelservice. Tevens loopt u bij ons geen risico, wij hanteren standaard een 30 dagen retourbeleid voor al onze klanten. Bestelt u dus nu, en verhoog de veiligheid van uzelf en al uw passagiers.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave