Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Yokohama Banden

Yokohama

Yokohama-banden – omdat kwaliteit belangrijk is

Yokohama is zeer bekend over de hele wereld vanwege de productie van banden van hoge kwaliteit voor personenauto's, SUV's, lichte vrachtwagens, bestelwagens, vrachtwagens, bussen, industriële machines – en ook banden voor de motorsport. Het Japanse bedrijf werd opgericht in 1917, heeft een lange en succesvolle geschiedenis achter de rug, en wordt vandaag de dag geschaard onder 's werelds meest vooraanstaande bandenfabrikanten.

De ervaring van het bedrijf wordt nog altijd op de proef gesteld, niet alleen in de zeer concurrerende commerciële sector, maar ook in de autosport – Yokohama is een officiële bandenleverancier voor de BRDC Formula 4 en de FIA World Touring Car Championship. Yokohama is ook leverancier van OE-banden (Original Equipment) voor een aantal van de belangrijkste autofabrikanten – waaronder, maar niet beperkt tot Lotus, Audi, Mercedes-Benz, Toyota, Porsche, Volkswagen en Honda.

Uitstekende prestaties, aantrekkelijke prijzen

Voor automobilisten die hoogwaardige banden zoeken tegen scherpe prijzen, biedt autobandenmarkt.nl een goede keuze aan zomer-, winter-, SUV- en off-the-roadbanden van Yokohama. Yokohama-zomerbanden, zoals de productlijnen Advan Sport, Advan Neouva, BluEarth en C.drive 2, bieden een goede hanteerbaarheid, comfort en brandstofrendement. Voor de koudere maanden bieden de W.drive-winterbanden van het merk veiligheid bij lage temperaturen, in diverse rijomstandigheden. Bestel nu twee of meer Yokohama-banden in onze onlinewinkel.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave