Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Continental CrossContact ATR

De Continental CrossContact ATR is een echte All-Terrain band, wat wil zeggen dat hij uitstekende prestaties neerzet zowel off-road als op de weg. Dankzij de stevige tractie is hij uiterst betrouwbaar op elke ondergrond, in alle omstandigheden. Deze band is ideaal voor de avontuurlijke bestuurder die graag off-road gaat rijden met de 4x4 of SUV. Ze zijn goed bestand tegen beschadigingen en zijn opmerkelijk stil voor banden van dit kaliber. Met bandenfabrikant Continental kiest u voor robuuste en betrouwbare Duitse kwaliteit, bij ons beschikbaar aan de beste prijs. De CrossContact zit in de categorie 'zomerbanden' omdat hij optimaal presteert bij temperaturen boven 7°C en geeft de bestuurder extra veiligheid dankzij de korte remafstand op nat wegdek.

De Continental CrossContact ATR doet het dus goed tijdens de warmere maanden, maar steeds meer mensen kiezen tijden de winter voor winterbanden. Deze zijn niet alleen veiliger op een besneeuwd en glad wegdek, ze zorgen er ook voor dat je brandstof kunt besparen. In het gamma van Continental kun je ook banden vinden voor je 4X4 of SUV die uitstekend presteren tijdens de wintermaanden, bijvoorbeeld de Conti4x4WinterContact die door ANWB uitgeroepen werd als beste winterband voor SUV's. De MICHELIN Latitude Cross is een band die vergelijkbaar is met de CrossContact, met zijn speciale Mud Chatcher groeven is hij perfect voor off-road rijden maar dankzij het Silent Tread Design geeft hij toch extra comfort op de weg.

Bestel Continental CrossContact ATR banden voordelig online

Bestel deze fantastische banden voor uw SUV gemakkelijk en voordelig online op autobandenmarkt.nl. Ook voor andere banden en profielen kunt u bij ons terecht, we hebben maar liefst 25.000 verschillende typen banden in ons assortiment van meer dan 100 merken. Na uw bestelling kunt u de banden laten plaatsen bij één van onze montagepartners, we werken samen met meer dan 1900 professionals over heel Nederland. Er is dus altijd wel een montagepunt bij u in de buurt..

Continental