Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Federal Winterbanden

Federal winterbanden

Federal is een bedrijf uit Taiwan dat in 1954 is opgericht, en dat partnerschappen heeft gehad met Bridgestone en Sumitomo (fabrikant die behoort tot het bedrijf Dunlop). Federal banden zijn bekend en gewaardeerd in de wereld van liefhebbers van motorsporten.

Geweldige prestaties in de winter zijn gegarandeerd door Federal banden als HIMALAYA WS2-SL en worden aan automobilisten voor het gebruik in de winter aangeraden. Op autobandenmarkt.nl kunt u de HIMALAYA WS2-SL kopen voor personenauto's en de HIMALAYA SUV voor Offroad/4x4 auto's, tegen goedkope prijzen.

Winterbanden en de wetgeving

Zelfs al is het gebruik van Winterbanden niet verplicht in het Verenigd Koninkrijk, op sneeuw en ijs wanneer de temperaturen dalen tot onder de 7 graden Celsius, zijn winterbanden aan te bevelen. U moet rekening houden met de regio's waarin u rijdt: in de bergen is het langer winter dan lagere gebieden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave