Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Fulda Zomerbanden

Fulda zomerbanden, kwaliteit door ervaring

Fulda is een van de Europese bandenfabrikanten met een lange geschiedenis. Het bedrijf werd namelijk al in 1900 in Duitsland opgericht en kwam in het jaar 1953 voor het eerst met banden zonder binnenband. Er werd hard gewerkt aan verschillende overnames en het opzetten van sterke banden voor de eigen markt. Dat zou veranderen in 1962. In dit jaar werd Fulda overgenomen door Goodyear en daardoor kwam ineens veel meer ruimte voor innovatie en onderzoek naar de manier om de banden nog beter te maken. De innovatieve achtergrond van het bedrijf is duidelijk te zijn in de banden die gemaakt worden. Zo zijn de Fulda zomerbanden bijzonder populair onder de mensen die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. De Fulda banden worden overigens nog altijd onder het eigen label geproduceerd ondanks de overname door Goodyear – het marktaandeel en de naamsbekendheid waren te groot om dit te laten vallen.

Fulda zomerbanden, grip in de regen

Er zijn verschillende aspecten waarop je kunt letten tijdens het zoeken naar banden voor de volgende zomer. Het meest belangrijke aspect is grip op nat wegdek. Enerzijds omdat niet alle bandenfabrikanten hier genoeg aandacht aan besteden, anderzijds omdat het gewoon vaak regent tijdens de Nederlandse zomers. De speciale opzet van de groeven op de Fulda zomerbanden met speciale zijwaartse groeven maken het mogelijk om grote hoeveelheden water af te voeren tijdens het rijden op nat wegdek. Dit maakt het rijden tijdens een regenbui niet alleen veiliger, het wordt ook leuker. Het risico op aquaplaning, waarbij de auto loskomt van het wegdek, is namelijk veel kleiner dan bij veel van de andere banden die op de markt verkrijgbaar zijn. Hiernaast kun je natuurlijk altijd kijken naar de rolweerstand om het brandstofverbruik te reduceren, en het geluid dat de banden maken tijdens het rijden. Alle aspecten zijn belangrijk voor de mensen die langere afstanden rijden, maar bij dagelijks gebruik van de auto is het per definitie verstandig om de banden in het aanbod goed te vergelijken.

Fulda zomerbanden via het internet kopen

Ben je op zoek naar Fulda zomerbanden, dan hoef je niet meer naar de garage om de banden te bestellen. Online heb je een breed aanbod met scherpe prijzen. Over de montage hoef je je geen zorgen te maken: Die kun je direct bestellen wanneer je de banden bij ons kiest. Wanneer je kiest voor autobandenmarkt.nl, heb je direct toegang tot tal van montagepartners die de banden bij jou i de buurt op de auto kunnen monteren, of zelfs aan huis langs kunnen komen!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave