Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Michelin Zomerbanden

Michelin zomerbanden – populair onder weggebruikers

Uit enquêtes blijkt steeds weer dat de zomerbanden van Michelin zijn zeer populair bij chauffeurs. Een reden voor deze uitstekende reputatie bij de consument is de langdurige prestaties van de Michelin zomerbanden. Dit heeft ervoor gezorgd dat Michelin een van de topfabrikanten geworden is – en banden levert voor de nieuwe auto’s die de fabriek uitrollen.

Michelin zomerbanden - een hoog niveau van rijcomfort

Michelin zomerbanden worden voortdurend verder ontwikkeld. Het bedrijf zet een percentage van de jaarlijkse omzet in voor onderzoek en ontwikkeling. Chauffeurs profiteren ook van de ervaring van het bedrijf als leverancier aan de Formule 1. Consistente ontwikkeling resulteert in een uitstekende kwaliteit zomerbanden voor ongeëvenaarde niveaus binnen comfort en gemak tijdens het rijden.

Zomerbanden voor de hoogste eisen

Michelin biedt evenwichtige zomerbanden die soepel rollen op alle wegdekken. Michelin zomerbanden scoren punten met een korte remweg op natte wegdek en hoge voorbehoud voor aquaplaning. Zomerbanden van Michelin bieden ook maximale veiligheid en controle op droog wegdek. Bijkomende voordelen zijn een zeer lage rolgeluid, comfortabele vering en uitzonderlijke duurzaamheid en lange levensduur.

Michelin zomerbanden verminderen het brandstofverbruik

Als het gaat om het verlagen van het brandstofverbruik, dan is het kiezen van de juiste band van groot belang. Michelin hecht veel belang aan de productie van zogenaamde Energy Saver banden. De nadruk ligt hier op efficiëntie en klimaatbescherming. Michelin zomerbanden met een lage rolweerstand helpen om de CO2-uitstoot van vandaag te verlagen. Sinds de ontwikkeling van "groene banden" in de jaren 1990, speelt Michelin al een belangrijke rol in het verminderen van de wereldwijd brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Als alle auto's en vrachtwagens in Europa voorzien kunnen worden van "groene banden", dan zou Europa ongeveer 4,5 miljard liter diesel en 1,5 miljoen liter benzine per jaar besparen. Daarnaast zijn de Michelin zomerbanden klaar om te presteren in de zomer, wat minstens zo belangrijk is.

Top resultaten voor Michelin zomerbanden

De resultaten die door de Michelin zomerbanden neergezet worden, blijven elke keer verrassen. Het is niet voor niets een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Deze topresultaten maken de banden gewild. Heb je de banden gevonden die jij onder je auto wilt hebben, bekijk dan direct de mogelijkheid om de montage mee te bestellen. Op die manier ben je namelijk in één keer helemaal klaar. We kunnen desgewenst de banden zelfs direct afleveren bij de servicepartner. Ook dat is een van de grote voordelen van het bestellen van banden en velgen via autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave