Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Viking SnowTech II SUV

Viking SnowTech II SUV is een goedkope versie van de Wintercontact banden van Continental. Wanneer je banden kopen gaat voor je 4x4, ben je op zoek naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze banden worden in de fabriek van Conti gemaakt en bieden je een vergelijkbaar ontwerp voor een veel lagere prijs. Door de uniek gevormde structuur van de banden rijdt je 's winters nog comfortabeler: ook op glad of besneeuwd wegdek. Water wordt prima afgevoerd, wat aquaplaning tegengaat. Met silica technologie verbetert de grip op nat wegdek aanzienlijk en ga je een stuk zekerder de weg op. Met deze banden koop je heel voordelige winterbanden met een zeer korte remweg voor je SUV.

De Viking SnowTech II SUV zijn getest op de besneeuwde wegen van Noorwegen en vormt een goede concurrent voor de Michelin banden. De banden zorgen voor betere prestaties op zowel nat als besneeuwd wegdek. De remweg wordt aanzienlijk verkort met deze banden en ze krijgen dan ook het bandenlabel B op nat wegdek. En zelfs aan het brandstofverbruik is gedacht, want door het stugge profiel wordt de rolweerstand geoptimaliseerd en is dit een zeer economische winterband. Ook op droge wegen ligt de auto prima op de weg dankzij de kruisende schouderblokken. Voor winterbanden die het bij verschillende condities van het wegdek prima doen, koop je daarom de Viking Snowtech II banden.

Koop jouw Viking SnowTech II SUV banden online

De Viking SnowTech II SUV banden bieden veel voordelen wanneer je 's winters de weg op gaat. Deze en andere merken winterbanden vind je op autobandenmarkt.nl. Wij zijn de grootste bandenhandelaar in Europa met meer dan 100 verschillende bandenmerken. Profiteer van een uitstekende klantenservice en gratis verzending bij bestelling van twee of meer banden. Koop je winterbanden voordelig en gemakkelijk op autobandenmarkt.nl.Viking