Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Vredestein Ultrac Satin Hardwell Edition

Niet alleen is de Vredestein Ultrac Satin Hardwell Edition in beperkte oplage verkrijgbaar, de banden hebben bovendien uitstekende rijeigenschappen en groene labels. Met een zeer voordelige online prijs op autobandenmarkt.nl zijn de banden bovendien zeer betaalbaar. Deze speciale editie is geschikt voor auto's zoals Mercedes -Benz CLA en Audi A3 en vult het karakter van de auto goed aan. Slechts verkrijgbaar in de maat 225/45 R17 is deze speciale editie in slechts 225 exemplaren uitgegeven. Dit ter ere van de 225e release van het label Revealed Recordings van DJ Hardwell. Hij heeft samen met Vredestein deze band geproduceerd, ter gelegenheid van de Rock the Road campagne van het bandenmerk. Deze speciale editie is op autobandenmarkt.nl verkrijgbaar.

De Vredestein Ultrac Satin Hardwell Edition banden hebben dezelfde functionaliteiten als de Ultrac Satin zelf. Heeft u echter een SUV of ander model auto waarvoor deze banden niet de juiste maten hebben, dan kunt u bij onze pagina over de Ultrac Satin kijken voor de geschikte banden. Vredestein kan zich wat betreft banden voor de zwaardere autotypes wel meten aan een merk als Goodyear. De labels van deze banden zien er dan ook prima uit: klasse C voor brandstofgebruik en zelfs label A voor stabiliteit op nat wegdek. Het profiel en de materiaalmix zorgt voor een prima grip op de weg, ook in de bochten en bij slechte weersomstandigheden. Met een geluidsniveau van slechts 71 dB.

De gelimiteerde Vredestein Ultrac Satin Hardwell Edition nu te koop

VredesteinDeze limited edition vindt u natuurlijk in het ruime assortiment banden op autobandenmarkt.nl. Met 25.000 bandenprofielen en meer dan 100 merken zijn wij de grootste bandenhandelaar van Europa. Uw banden worden snel en zelfs gratis thuisbezorgd bij bestellingen van twee of meer banden. Met 30 dagen retourgarantie kunt u de banden gewoon terugsturen wanneer ze niet mochten bevallen.