ico

Banden voor Porsche

Porsche

Merk: Porsche [veranderen]
Reeks van modellen:

Bijpassende banden voor uw Porsche model:

meer ...

Banden op seizoen:

 Banden voor Porsche

Porsche is voor veel chauffeurs het perfecte voorbeeld van een sportwagen. Porsche beleefde zijn grote doorbraak in 1963, toen de Porsche 911 voor het eerst werd geďntroduceerd. Vandaag biedt de autoproducent de volgende modellen aan:

  • Porsche 911
  • Porsche Carrera GT
  • Porsche Boxster
  • Porsche Cayman
  • Porsche Panamera
  • Porsche Cayenne

Deze voertuigen zijn in de hele wereld populair, en voor ieder model zijn er ook gepaste Porsche banden .

Huidige dimensies voor banden voor Porsche

Porsche is één van de weinige autoproducenten die actief betrokken is bij evolutie van banden. Op regelmatige tijdstippen publiceert het bedrijf edities van normale banden en winterbanden voor alle nieuwe voertuigen,en Porsche legt standaarden op aan gevestigde bandenproducenten.De banden die voldoen aan de testen worden gemerkt met de letter N. De populaire Porsche 911 wordt door de autoproducent geleverd met Dunlop banden. Bovendien wordt de Porsche Boxster ook uitgerust met banden van Dunlop. Porsche werkt ook samen met Bridgestone voor de ontwikkeling van banden. Doorgaans zijn de Porsche banden 19 inches. Afhankelijk van het model, kunnen de Porsche-banden ook tot 17 inches gaan.

Veilig rijden met Porsche banden

Als u kiest voor Porsche banden, kunt u zeker zijn dat zij voldoen aan alle vereisten voor een sportieve rijstijl. Onze banden van hoge kwaliteit zijn geschikt voor zowel natte als droge wegen,en hebben perfecte stuurprecisie. Bovendien gedragen Porsche-banden zich ook uitstekend bij bochtenwerk.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 22.09.2020 06:39