Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor HYUNDAI

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Hyundai

Hyundai is één van de nieuwste autofabrikanten in de markt. Het bedrijf werd opgericht in 1969 en acht jaar later brachten ze hun eerste automodellen uit. In korte tijd werd Hyundai één van de grootste autofabrikanten in de wereld. Hun modellen worden in de hele wereld verkocht.

Ze produceren middenklasse auto's, minivans, SUV's en sportwagens. Het aanbod van banden die geschikt zijn voor Hyundai's is groot. Bijna alle bandenfabrikanten bieden geschikte banden voor deze auto's. Als één van de grote grootste autofabrikanten, werkt Hyundai samen met verschillende bandenfabrikanten. De Hyundai i10, i30 en de Elantra modellen zijn allemaal uitgerust met Hankook banden. De Hyundai Accent is oorspronkelijk voorzien van Michelin Energy banden. Ongeacht uw model Hyundai, op autobandenmarkt.nl kunt u geschikte banden vinden.

Geschikte banden voor elk model Hyundai

Modellen zoals de Hyundai i10, i20 of i30 zijn meestal uitgerust met banden met een breedte tussen de 155 en 165 mm. Grotere modellen zoals de Hyundai Grandeur zijn uitgerust met banden in de maat 225/60 R16. U kunt ook kiezen uit de volgende maten:

  • 235/55 R17
  • 235/45 R18
  • 235/45 R19

Op SUV modellen als de Hyundai Tucson, kunt u bredere banden monteren (tot 245 mm breed). U kunt nagaan welke maten zijn goedgekeurd voor uwHyundai door de identiteitskaart van de auto of het kentekenbewijs raad te plegen. Wij raden u aan banden te gebruiken die zijn goedgekeurd door de fabrikant.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.