Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Barum Banden

Barum

Barum Banden

Der Tsjechische Bandenfabrikant Barum behoort tot het bekende Continental concern. Door samen te werken op het gebied van technologie met Continental is Barum in de regel een kwalitatief hoogwaardige autoband voor een bijzonder gunstige prijs. Het assortiment omvat Zomerbanden, Winterbanden als ook All season banden. Door een permanente door ontwikkeling is Barum er in geslaagd de banden elke keer maar qua kwaliteit te verbeteren. Pas werd bijvoorbeeld nog de rubbermix en het profiel optimaliseert. Door de goede verwatering in de band is het mogelijk dat deze banden zich in aquaplaning goed verhouden. Daardoor is het mogelijk geworden de remweg op nat wegdek nog weer te verkorten.

Barum Banden - bijzonder afgewogen

In verschillende tests worden Barum Banden als goed beoordeeld aangezien ze in alle veiligheids situaties een veilige rijervaring aanbieden. Ook in de zaken als economische levensduur heeft Barum wat te bieden. Een bijzondere rubbermix zorgt voor een geringe rolweerstand en daardoor word er brandstof bespaart. Daarbij overtuigen Barum Banden door een lange levensduur met een gelijkblijvende en goede kwaliteit.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave