Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Fulda Banden

Fulda

Fulda Banden

Fulda is een Duitse bandenfabrikant die reeds sinds 1900 eerste klasse banden produceert. Tegenwoordig maakt Fulda niet alleen banden voor de Duitse markt maar maakt deze ook banden voor de rest van de wereld.

Eco Control van Fulda

Met de Fulda banden uit de Serie Eco Controlkan bespaart worden zonder dat er ingeleverd moet worden op kwaliteit en veiligheid. Deze Fulda Banden bieden een lange levensduur tegen een bijzonder gunstige prijs. Daarnaast word er brandstof bespaart en overtuigen de banden bij de remtesten op zowel droge als natte ondergrond.

Serie Sport Control

Voor bestuurders die een sportieve rijstijl als voorkeur hebben bevelen wij u de Fulda Banden uit de serie Sport Control aan. Deze banden worden speciaal voor een sportieve rijstijl ontwikkeld en laten zien dat ze een goede grip hebben en een verkorte remweg. Daarnaast maken de Fulda banden met een geringe rolweerstand een perfect rijcomfort.

High-Performance winterbanden

Ook in de categorie Winterbanden kunnen Fulda banden volledig overtuigen. De direktionalen High-Performance winterbanden hebben een moderne Vollsilica-rubbermixloopvlak, welke ook bij extreme weersomstandigheden voor een perfecte grip zorgt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave