Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Infinity Banden

Infinity

Infinity banden – betrouwbaarheid met een aantrekkelijk prijskaartje

Het steeds groter wordende aantal spelers op de bandenmarkt heeft veel merken de afgelopen jaren in de problemen gebracht, maar Infinity heeft bewezen een blijver te zijn. De eigenaar en marketeer van het merk, de Al Dobowi Group, heeft wijselijk besloten om de groeiende macht van de Chinese grootschalige fabricagecentra te benutten in plaats van zich ertegen te verzetten, en heeft contracten getekend met een aantal fabrieken om Infinity banden te vervaardigen.

Een nieuwe set banden kan een klein fortuin kosten, dus veel mensen kiezen voor onbetrouwbare alternatieven zoals tweedehands ‘koopjes.’ Maar u dient echter te beseffen dat goed gekozen budgetbanden voor weinig geld veiligheid en betrouwbaarheid bieden. Infinity biedt zomer- en winterbanden voor personenauto's, SUV's en bestelwagens tegen zeer voordelige prijzen. Alle producten voldoen volledig aan de Europese normen en regels en dragen het behulpzame EU-label.

Moderne, betrouwbare banden tegen fantastische prijzen

Op autobandenmarkt.nl hebben we een goede selectie betaalbare Infinity banden in vele maten, om aan de behoeften van bijna elke automobilist te voldoen. De zomerbanden Infiniti Ecomax en ECOSIS bieden u veel waar voor uw geld, net als de INF 049, INF 059 en Ecosnow winterbanden.

Gebruik onze intelligente zoekfunctie om gemakkelijk de banden te vinden die aan uw behoeften voldoen en profiteer van onze uitstekende prijzen. Profiteer van alles wat we u te bieden hebben en koop nu uw eigen nieuwe Infiniti banden. Wij bieden gratis levering voor bestellingen van twee of meer banden: bij u thuis of bij een professionele garage in de buurt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave